CENTAR ZA KULTURU DIJALOGA ZAPOČEO S PROVEDBOM ”LIDERSKOG PROGRAMA ZA MEĐURELIGIJSKI DIJALOG”
November 22, 2021
ODRŽALI SMO TIMSKI SASTANAK
December 1, 2021

ZAPOČINJEMO S PRIKAZIVANJEM SERIJALA ”VEČERA KOD NOVIH SUSJEDA”

Ove nedjelje započinjemo s kraćim serijalom Večera kod novih susjeda kroz koji ćete u par narednih vikenda imati priliku se upoznati s kreativnim jelima iz različitih zemalja i kontinenata, a i prepoznati kulinarstvo i hranu kao jednu od mogućnosti za istraživanje različitih kultura.
Osim zanimljivih receptura i jela iz zemalja iz kojih dolaze, a koja će nam pripremati naši novi susjedi, imati ćete priliku kroz svaku epizodu serijala upoznati neke od naših novih susjeda – korisnike i korisnice projekta ”Novi susjedi” s kojima Centar za kulturu dijaloga, u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske, svakodnevno radi na uključivanju u hrvatsko društvo, a i vidjeti njihov put ka uspješnoj integraciji u novu zajednicu.
Epizode će se prikazivati svake nedjelje u 18 sati, počevši od 5. prosinca 2021., a iste ćete moći pratiti putem naše Facebook stranice i našeg YouTube kanala.
Projekt Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo provodi Centar za kulturu dijaloga u suradnji s MUP-om RH, a sufinanciran je od strane Fonda za azil, migracije i integraciju (AMIF)  i Vlade Republike Hrvatske.
CCD
CCD

Comments are closed.