ZAPOČINJEMO S PRIKAZIVANJEM SERIJALA ”VEČERA KOD NOVIH SUSJEDA”
November 30, 2021
NOVI SUSJEDI U POSJETI CENTRU ZA KULTURU DIJALOGA
December 3, 2021

ODRŽALI SMO TIMSKI SASTANAK

Jučer smo u Centru za kulturu dijaloga održali timski sastanak na kojem smo se, kao i obično, uz novo naučene stvari, dobro zabavili i nasmijali.
Sastanak smo započeli s predavanjem kolegice Nejre Žunić Hevešević, dipl. iur, koja nas je dodatno upoznala sa Zakonom o strancima te Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, a posebice s dijelom o postupku spajanja obitelji.
Nakon predavanja o postupku spajanja obitelji i zajedničke rasprave te odgovora na pitanja, sastanak smo nastavili grupnim kreativnim radionicama na temu planiranja budućih aktivnosti u sklopu projekta ”Novi susjedi”, koje su grupe zasebno prezentirale ostalim kolegama i kolegicama.
Na jučerašnjem timskom sastanku, provoditelji i provoditeljice projekta ”Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo” koji Centar za kulturu dijaloga provodi u suradnji s MUP-om RH, imali su priliku razgovarati s psihoterapeutkinjom koja je odradila grupnu superviziju stanja na terenu naših mobilnih timova koji se svakodnevno susreću s raznim izazovima u procesu integriranja osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom.
Naposljetku, timski sastanak smo završili zajedničkim ručkom, uz razgovor, druženje, razmjenu informacija i naravno puno smijeha! 🙂📚✏🌍🤝
Projekt ”Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo” sufinanciraju Fond za azil, migracije i integraciju (AMIF) i Vlada Republike Hrvatske.
CCD
CCD

Comments are closed.