IZLOŽBA SLIKA AUTORA TAHSANA SHARIARA – NAŠEG NOVOG 12-GODIŠNJEG SUSJEDA
June 21, 2021
ODRŽANA ONLINE RASPRAVA NA TEMU ”KRIZNA SITUACIJA = ŠANSA ZA NOVI POČETAK?”
June 25, 2021

POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU U PROGRAMU ”OMLADINSKA ŠKOLA LIDERSTVA I DIJALOGA 2021”

Ovom prilikom Vas pozivamo na Završnu konferenciju kojom ćemo svečano zaključiti provedbu programa ”Omladinska škola liderstva i dijaloga 2021”.
 
Kroz program Završne konferencije, uvodno će nam se obratiti izvršna direktorica Centra za kulturu dijaloga, gđa Nejra Kadić Meškić, veleposlanik Republike Turske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Mustafa Babür Hızlan te muftija i predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj Aziz ef. Hasanović.
 
Prisutni/e će imati priliku odslušati predavanje akademika prof. dr. Asim Kurjaka na temu ”Islamizacija znanja” nakon kojega slijedi svečana dodjela certifikata i potvrda o sudjelovanju u programu mladim intelektualcima/kama koji su isti uspješno završili te postali odgovornim predvodnicima/ama sveukupnog društvenog boljitka.
 
Završna konferencija će se održati u subotu, 26. lipnja s početkom u 11 sati u kongresnoj dvorani „h. Salim Šabić“ IKC-a Zagreb
(Prilaz Safvet-bega Bašagića 1, Zagreb).
 
 
Omladinska škola liderstva i dijaloga dijelom je regionalnog programa Balkanska omladinska škola 2021. koju u Hrvatskoj provodi Centar za kulturu dijaloga u suradnji s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj i uz podršku Ureda za tursku dijasporu i srodne narode Vlade Republike Turske.
Omladinska škola liderstva i dijaloga je edukativni program za mlade kojim mladi grade i jačaju liderske kompetencije, stječu nove spoznaje o svijetu i društvu, doseži viši intelektualni i kulturni razvoj, jačaju kulturu dijaloga i postaju predvodnicima/ama općeg društvenog boljitka.
 
 
 
CCD
CCD

Comments are closed.