PREDAVANJE: OPĆE RAZUMIJEVANJE: (NE)KOMPATIBILNOST ŠERIJATA I LJUDSKIH PRAVA
May 19, 2021
PREDAVANJE VELEPOSLANIKA FRANCUSKE U HRVATSKOJ U OKVIRU OMLADINSKE ŠKOLE LIDERSTVA I DIJALOGA
May 26, 2021

POLAZNICI/CE OMLADINSKE ŠKOLE LIDERSTVA I DIJALOGA JAČAJU SVOJE LIDERSKE VJEŠTINE

U petak 21.05.2021. godine, u okviru Omladinske škole liderstva i dijaloga Mersad ef. Kreštić je održao predavanje i nagradne radionice na temu Osobine lidera na primjeru Musa a.s. u prostorijama IKC Zagreb.

 

Mladi/e polaznici i polaznice Omladinske škole liderstva i dijaloga su predavanjem Mersad ef. Kreštića naučili više o tome kako je biti lider današnjice na osnovu primjera Muse a.s., kao lidera, i njegovog dijaloga prema faraonu i njegovim suvremenicima.

 

U sklopu predavanja održane su i nagradne radionice kojim su najvrjedniji sudionici/e na predavanju osvojili nagrade i to knjige dr. Zakira Naika ,,Vjera za sva vremena“.

 

Omladinska škola liderstva i dijaloga dijelom je regionalnog programa Balkanska omladinska škola 2021. koju u Hrvatskoj provodi Centar za kulturu dijaloga u suradnji s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj i uz podršku Ureda za tursku dijasporu i srodne narode Vlade Republike Turske.
Omladinska škola liderstva i dijaloga je edukativni program za mlade kojim mladi grade i jačaju liderske kompetencije, stječu nove spoznaje o svijetu i društvu, doseži viši intelektualni i kulturni razvoj, jačaju kulturu dijaloga i postaju predvodnicima/ama općeg društvenog boljitka.
CCD
CCD

Comments are closed.