Novi susjedi u Muzeju iluzija Zagreb
August 31, 2022
Okrugli stol LJUDI U POKRETU – Europski tjedan mobilnosti
September 23, 2022

Jedan ruksak mnogo uspješnih priča!!! DODJELA RUKSAKA

Ove godine smo skupili i dodjelili 69 školskih torbi opremljenih potrebnim školskim priborom za sretan i uspješan početak nove školske godine.

Centar za kulturu dijaloga zajedno s ambasadorima obrazovanja ove godine je kroz akciju “Jedan ruksak mnogo uspješnih priča” podržao obrazovanje 69 djece s odobrenom međunarodnom zaštitom u Hrvatskoj koji pohađaju osnovne i srednje škole u Zagrebu, Sisku i Karlovcu.

U prostorijama Centra za kultruru dijaloga s ciljem promicanje ambasadora i ambasadorica obrazovanje djece s odobrenom međunarodnom zaštitom koji su ove godine velikodušno podržali našu kampanju te osobno dodjelili ruksak koji je opremljen potrebnim školskim priborom između ostalog je imala za cilj povezati lokalno, domicilno stanovništvo s našim novim susjedima koji nam dolaze iz Sirije, Afganistana, Irana, Iraka, Palestine, Turske, Kameruna, Konga, Somalije, Obale Bjelokosti.

U svega dva tjedna kampanje 59 pojedinačnih donatora te Islamska gimnazija Dr. Ahmeda Smajlovića koja je kompletno opremljenim školskim torbama podržala 8 učenika i učenica prikupili smo ukupno 69 školskih torbi opremljenih potrebnim školskim priborom za sretan i uspješan početak nove školske godine!

Na svečanosti dodjele ruksaka prisutnima su se obratili Nejra Kadić Meškić izvršna direktorica Centra za kulturu dijaloga, Mevludi Arslani ravnatelj Islamske gimnazije Dr. Ahmeda Smajlovića i Nastasja Chiara Petrić kuharica i gastroblogerica.

Ovo je druga godina za redom da provodimo ovu kampanju jer smo sigurni da djeca olovkama odnosno znanjem mogu promijeniti svijet!

CCD
CCD

Comments are closed.