S NAJMLAĐIMA U POSJETI SLATKOVODNOM AKVARIJU – AQUATIKA U KARLOVCU
June 30, 2021
POSJET NAJSLAĐEM MUZEJU U ZAGREBU
July 21, 2021

DAN DRUŽENJA U UČENIČKOM DOMU DORA PEJAČEVIĆ

U suradnji s Centrom za kulturu dijaloga u Učeničkom domu Dora Pejačević, u sklopu Erasmus+projekt ”Stop bullying” obilježen je Dan druženja s osobama s odobrenom međunarodnom zaštitom, a u kojem su sudjelovali neki od korisnika projekta “Novi susjedi” srednjoškolske dobi. Dan druženja srednjoškolca iz Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Bugarske i Rumunjske sa Novim susjedima započeo je planiranim ručkom u poslijepodnevnim satima, a u nastavku se odvijao kroz radionice, druženje, igre, te na kraju zajedničkom večerom. 

 

Početku Dana druženja s osobama s odobrenom međunarodnom zaštitom, ispred Centra za kulturu dijaloga a u ime izvršne direktorice Nejre Kadić Meškić, prisustvovala je projektna asistentica Elvira Omerović uz mobilni tim Centra iz Zagreba. 

 

Projekt Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo, Centar za kulturu dijaloga provodi u suradnji s MUP-om RH, a sufinanciran je od strane Fonda za azil, migracije i integraciju (AMIF) i Vlade Republike Hrvatske.

 

 

 

 

CCD
CCD

Comments are closed.