JAVNOSTI PREDSTAVLJEN PROJEKT CENTRA ZA KULTURU DIJALOGA ”NOVI SUSJEDI”
June 18, 2020
ZAJEDNIČKO DRUŽENJE ZA BLAGDAN KURBAN-BAJRAMA
July 31, 2020

PROSLAVA ROĐENDANA DVOJICE KORISNIKA PROJEKTA ”NOVI SUSJEDI”

Sretan rođendan! 
Danas smo uz pjesmu, smijeh i veselje zajedno proslavili rođendane dvojice braće, 12 i 14 godina, korisnika projekta Novi susjedi.
Zadnja dva dana u lipnju ova dva brata slave rođendane, pa su im naše voditeljice slučajeva i kulturne medijatorice odlučile prirediti iznenađenje kako bi zajedno s njima obilježili iste i razveselile ih rođendanskim poklonima.
Mlađi brat iskazuje izrazitu sklonost prema nogometu, a uskoro počinje i trenirati u NK Nur, dok su interesi starijeg brata malo drugačiji, pa je to taekwondo.
Dječaci su bili oduševljeni poklonima, a posebno mlađi brat, koji je za poklon dobio loptu svog omiljenog nogometnog kluba te je svim prisutnima odmah i pokazao svoje potencijale u samostalnoj izvedbi igre s loptom.
Ono što nas posebice veseli, je to da su oba dječaka, kroz svoj trud i zajednički rad s našim voditeljicama slučajeva i kulturnim medijatoricama, po pitanju izvršenja školskih obveza, uspješno završili školsku godinu s vrlo dobrim uspjehom te time također pokazali uspješan primjer integracije!
Na proslavi rođendana prisustvovali/e su i ostali/e korisnici/e projekta Novi susjedi s područja Zagreba.
Projekt Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo, Centar za kulturu dijaloga – CKD provodi u suradnji s MUP-om RH, a isti je sufinanciran iz Fonda za azil, migraciju i integraciju (AMIF) i Vlade Republike Hrvatske.
CCD
CCD

Comments are closed.