Otvoren javni poziv za mlade za prijavu na radionice fotografije Naš grad, naše priče
February 23, 2024
Predramazansko druženje žena izbjeglica
March 7, 2024

Poziv na konferenciju Budućnost rada: Trendovi među generacijama i doprinos žena uspjehu kompanija

Centar za kulturu dijaloga – CKD u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena organizira konferenciju povodom Međunarodnog dana žena. Konferencija pod nazivom ,,Budućnost rada: Trendovi među generacijama i doprinos žena uspjehu kompanija“ održat će se 8. ožujka 2024. godine u hotelu Sheraton s početkom u 10:00 sati.

Konferencija će imati dva panela, prvi panel pod nazivom Generacije na tržištu rada i ženska perspektiva, ugostit će predstavnike Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), Mindfullness inicijative, INSPO Consulting – Strategic HR & Employer Brandinga te Hattrock-PSK d.o.o, a drugi panel pod nazivom Migracije i tržite rada: Prilike i izazovi ugostit će predstavnike Grada Zagreba, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, poslodavaca koji zapošljavaju strane radnike te migranticu koja je zaposlena u Republici Hrvatskoj kako bi podijelili svoje aktivnosti, iskustva i napore u području integracije i tržišta rada. Konferencija okuplja žene poduzetnice, strane radnice te žene sa statusom međunarodne i privremene zaštite u Hrvatskoj te je ujedno i jedinstvena prilika za međusobno bolje povezivanje žena izbjeglica i migrantkinja s poslodavcima te prilika za potencijalno nova zapošljavanja.

Broj sudionika je ograničen, a zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti prijavom na link: https://forms.gle/oKsLMmPnGg1pMMVn6 .

CCD
CCD

Comments are closed.