Škola prijateljstva Centra za kulturu dijaloga
February 12, 2024
Poziv na konferenciju Budućnost rada: Trendovi među generacijama i doprinos žena uspjehu kompanija
February 27, 2024

Otvoren javni poziv za mlade za prijavu na radionice fotografije Naš grad, naše priče

Centar za kulturu dijaloga – CKD organizira radionice amaterske fotografije ,,Naš grad, naše priče“ za dvadeset (20) polaznika, pri čemu je deset mjesta u radionici rezervirano za mlade pripadnike lokalnog stanovništva i deset mjesta za izbjeglice i migrante/migrantkinje. Cilj radionica je razmjena iskustava, uzajamno upoznavanje, povezivanje ali i razumijevanje drugih kultura, nacija i religija kroz umjetničko izražavanje, a svi sudionici/sudionice moći će naučiti osnove fotografije poput svjetla i kadriranja. Radionice će voditi profesionalni fotograf s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom.

U radionici mogu sudjelovati svi punoljetni građani/građanke koji su željni usvojiti osnovna znanja o fotografiji, razmijeniti iskustva, kao i naučiti nešto o drugim kulturama, nacijama i religijama. Pri završetku radionica, sudionici/sudionice imat će priliku sa svojim radovima sudjelovati na zajedničkoj izložbi koja će biti postavljena u jednoj od gradskih knjižnica.

Radionice će se održavati u Zagrebu,  od ožujka do svibnja, s ukupno četiri (4) susreta te zajednička posjeta izložbi. Prva radionica održat će se već u sljedeću subotu, 2. ožujka 2024. od 15:00 do 17:00 sati na adresi Prilaz Safvet-bega Bašagića 1.

Za radionice nije potrebno posjedovati profesionalni fotoaparat, niti je potrebno prethodno znanje o fotografiji, dovoljno je da imate mobitel s funkcionalnom kamerom i želju za učenjem i sudjelovanjem.

Zainteresirane za radionicu molimo da se prijave s osobnim podacima na našu e-mail adresu center@ccd.hr , s naznakom ,,Naš grad, naše priče“ do četvrtka 29. veljače 2024. do kraja dana.

CCD
CCD

Comments are closed.