KROZ UČENJE O KULTURI HRVATSKOG POSLOVANJA DO ZAPOSLENJA
September 5, 2020
SURADNJA CENTRA ZA KULTURU DIJALOGA S UNHCR-om HRVATSKA I DOPRINOS KREIRANJU INTERKULTURALNOG DRUŠTVA
September 9, 2020

Pozitivne vrijednosti sporta kao alata za promicanje ljudskih prava, poticanje mira i poticanje međunarodnog razumijevanja u duhu uzajamnog poštovanja među ljudima mogu igrati važnu ulogu u pomaganju društvima domaćinima i novopridošlima u zajednici da se okupe izgraditi nove društvene veze.

Zajednički interesi i vrijednosti mogu se dijeliti sportom, okupljajući ljude radi promicanja interkulturnog dijaloga, prevladavanja razlika i smanjenja netolerancije.

 

Centar za kulturu dijaloga kroz projekt ”Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo” organizira razne javne događaje te će upravo jedan od tih biti organiziran u suradnji s TKD-Jastreb, koji je također provoditelj jednog od europskog projekta pod nazivom ”Sportska edukacija za novi život”. O samom javnom događaju uskoro više!

 

Projekt ”Novi susjedi” Centar za kulturu dijaloga provodi u suradnji s MUP-om RH, a sufinanciran je od strane Fonda za azil, migracije i integraciju (AMIF) i Vlade Republike Hrvatske.
CCD
CCD

Comments are closed.