PRIJAVITE SE I POSTANITE AMBASADOROM/ICOM OBRAZOVANJA DJECE S ODOBRENOM MEĐUNARODNOM ZAŠTITOM U HRVATSKOJ!
August 26, 2021
DOPRINOS CENTRA ZA KULTURU DIJALOGA IZRADI AKCIJSKOG PLANA GRADA ZAGREBA ZA INTEGRACIJU
August 30, 2021

CENTAR ZA KULTURU DIJALOGA NA ZAJEDNIČKOM SASTANSKU S PREDSTAVNICIMA GRADA KARLOVCA S CILJEM JAČANJA SURADNJE NA POTICANJU INTEGRACIJE OSOBA POD MEĐUNARODNOM ZAŠTITOM

U cilju jačanja suradnje na poticanju integracije osoba pod međunarodnom zaštitom, predstavnici Centra za kulturu dijaloga održali su sastanak sa predstavnicima Grada Karlovca.

 

Sastanku su nazočili izvršna direktorica Centra za kulturu dijaloga, Nejra Kadić Meškić, članovi mobilnog tima Karlovac, Safeta Jakupović i Alen Jakupović, zamjenica gradonačelnika, Ivana Fočić, te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Draženka Sila – Ljubenko.

 

Izvršna direktorica predstavila je rad Centra i provedbu projekta Novi susjedi, te zahvalila na dosadašnjoj suradnji i zalaganju Grada Karlovca na integraciji osoba pod međunarodnom zaštitom.

 

Predstavnice Grada iskazale su radost jer se naši novi susjedi u Karlovcu osjećaju dobro došli, i prihvatili su grad na četiri rijeke kao svoj novi dom. Također, ponudili su pomoć Grada u rješavanju određenih poteškoća sa kojima se naši novi susjedi susreću.

 

Na sastanku je dogovorena i suradnja pri organizaciji javnog događaja u cilju senzibiliziranja lokalnog stanovništva.

 

Projekt ”Novi susjedi – uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo” je sufinanciran iz Fonda za azil, migracije i integraciju (AMIF) i Vlade Republike Hrvatske.

 

CCD
CCD

Comments are closed.